15.06.18

Presentació del llibre de Joan Coscubiela "Empantanados" a Lleida

Dijous 14 de juny el Joan Coscubiela va presentar el seu llibre 'Empantanados" a Lleida. L'acte va ser presentat per la regidora d'Almacelles, Laia Martí i conduït pel periodista i director del diari Segre, Joan Cal.

Després de fer un repàs per la trajectòria personal i laboral de Joan Coscubiela, la Laia Martí va destacar la gran tasca que va fer durant els dies 6 i 7 de setembre, "Joan, molta gent ens vam sentir representats i representades per les teves intervencions al ple del Parlament", també va voler manifestar la gran admiració  que hi ha pel treball parlamentari del Joan  des de les Terres de Lleida, territori difícil per defensar altres postures no nacionalistes. 
 
En Joan Cal va voler fer un mirada interessant i alhora periodística fent preguntes sobre els diferents capítols del llibre com per exemple, si el temps li havia donat la raó en les advertències que va fer a l'independentisme en el ple del 6 i 7 de setembre o si veia factible que el govern de Torra tornés a la unilateralitat. 
 
Coscubiela va respondre que s'havia jugat amb la il.lusió de la gent que és perfectament legitima però en benefici d'una estratègia procesista, mitjançant una gran ficció i cap al desastre, com va acabant passant. 
Sobre el govern de Torra creu que el camí és el d'arribar a petits acords i buscar una via urgent per resoldre la situació de la gent que està injustament a la presó. 
 
La presentació del llibre va ser un autèntic èxit de participació, quedant petita la sala de la llibreria Caselles on es va celebrar l'acte.