08.05.18

Joan Coscubiela presenta el seu llibre “Empantanados” a la Biblioteca Roca Umbert de Granollers.

Coscubiela va visitar la capital del Vallès Oriental dilluns 7 de maig per presentar el seu darrer llibre “Empantanados. Una alternativa federal al sóviet carlista ” i ho va fer acompanyat de la Clara Armengol, cap de Serveis Informatius de VOTV i TMBE, Marc Collado de Joves Esquerra Verda a Granollers i de Mireia Marin coordinadora d’ICV al Vallès Oriental

La conversa amb Coscubiela sobre el llibre va dur-lo a parlar de l’actualitat política, concretament sobre el procés i les seves derivades en els dies que té lloc la presentació. En aquest sentit Coscubiela es va mostrar preocupat per la situació que segons l’autor  pot dur a la frustració i això pot generar un “caldo de cultiu per a tot tipus de monstres”.

Tal i com es descriu al llibre Coscubiela també va parlar de les sessions al Parlament del dia 6 i 7 d’octubre, fent esment a la seva intervenció i que va  sembrar la llavor per escriure aquest llibre,  qualificant-les de veritable “atemptat a la democràcia”.

A l'acte van assisitir diversos representants del sindicat, CCOO, UGT, i d'altres formacions polítiques de la comarca , PSC, Federalistes d'Esquerra, Mes i Podem.