14.02.17

Inauguració de l'exposició La memòria truca a la porta a Vilanova i la Geltrú

L'exposició "La Infància del PSUC (1936-1939). El retorn dels Papers de Salamanca" va ser el tret de sortida de l'acte de celebració del 80 aniversari del PSUC a Vilanova sota el títol "La memòria truca a la porta "

El passat divendres 10 de febrer es va inaugurar l’exposició, La memòria truca a la porta. L’acte organitzat conjuntament  per la Fundació Nous Horitzons i l’organització local d’ICV va ser tot un èxit de participació, amb la sala plena de gom a gom. Una mostra amb més de cent documents inèdits de repressió i clandestinitat, una part d'ells dels anomenats "Papers de Salamanca" de la comarca del Garraf.

L'acte va comptar amb les intervencions de l'historiador Andreu Mayayo, el president de l'Associació Catalana d'Expressos Polítics i dels comissaris de l'exposició Carles Lluch i David Rubio, la presentació va anar a càrrec de Lourdes Sindreu Copresidenta ICV de Vilanova i la Geltrú.

La mostra romandrà oberta al Centre Cívic de la Geltrú (plaça de l'Associació d'Antics Alumnes Obrers 1) els següents dies, dimarts 14,divendres 17, dilluns 20 i dimarts 22. 17 a 20 h,